işte ben böyle bi çocuğum.

27 Ocak 2009 Salı

laptoplar ve sıçmak üzerine..

diz üstünde kullanılması amacıyla üretilmiş kullanışlı bir alet. teyzem "dalgaların kralı" tarzında bişey olarak adlandırıyo, ne demek istiyo pek anlamadım ama sanırım karşılıklı ilişkileri köreltiyomuş, yalnızlığa itiyomuş laptop insanları. pek inanmıyorum açıkçası, boş boş oturmaktan daha iyidir, ayrıca laptop olmasa tuvalette nasıl İnternete gireceğiz?

Evet evet, bu yazıya başlama amacım kesinlikle buydu, başından beri bunu söylemek istiyodum, böyle acaip fikirlerimi paylaşmak rahatlamak istiyordum, evet evet yaptım bu işi, iyi ki bi blogum var da yapabiliyorum, vay be yaşa be blog!
gerçekten de laptoplar tuvalette kullanılmak amacıyla yapıldı bence, insanların işleri o kadar yoğundu ki ya da interneti o kadar çok seviyoduki, bilgisayarın başından kalkıp tuvalete gidemiyolardı. E klozeti odaya götüremeyince çözümü bilgisayarı tuvalete getirmekte buldular, amerikan mutfak ne kadar tutmuş olursa olsun, amerikan tuvaletin aynı ilgiyi göreceğini düşünmüyorum zaten.

Evlerimizde amerikan tuvalet olsa çok acaip olurdu gerçekten, odaların belli yerlerinde giderler olsa, portatif klozetlerle ordan oraya gitsek, salon, kütüphane, mutfak, kıçımızda klozetle gezsek... yok yok hoş olmaz deme, gerçekten olmaz, sonuçta herkes çiçek sıçmıyo şu dünyada, tabi bide şöyle bişey var: yaptığımız işlemi alıştığımız için mi tuvalette yapıyoruz, bebekler gayet kucaktayken bile sıçıbiliyo sonuçta:)

bide, bide bu wall-e filmini izleyenler şu soruma cevap versinler, bu insanlar uçan koltuklarda yaşayıp, hiç yürümüyo, yüz yüze konuşmuyo, tamam ama nerde sıçıyo? o koltukların altında ne var onların poposunu temizleyen? robotlar mı ilgileniyo onların temizliğiyle, yoksa kapsül yiyip kapsül mü sıçıyolar, belki de sıçmıyolardır, gerçektende sıçmıyo olabilirler, her biri en az 200 kilo çekiyo gibi görünüyolardı, belki de "yemişte sıçamamaış" terimi onlarda da vardır. Ama merak ettim işte napiyim, acaba nasıl hallediyolar bu sıçma işini?


ya da eğer biz sıçmasaydık ne yapardık? yani kabızlık gibi değil, ondan bahsetmiyorum, sıçmak zorunda olmasak mesela, hani masaj yaptırıyoruz ya onun gibi sıçsak, böyle sıçmak hayatını devam ettirmek için gerekli bişey olmasa, "survive" değilde "live" amaçlı olsa ne olurdu? bence yine herkes sıçardı, çünkü her ne kadar pis bi iş olsada, insanlar çok özen gösteriyolar, sıçmaya. Ev bakarken bile önce mutfağına sonra banyosuna bakıyolar, geniş mi rahatça sıçılır mı, osurursam duyulur mu diye, pofidik klozet kapakları alıyolar, renklerini bile belirliyolar, tuvalete girmeden önce bütün işlerini hallediyolar, keyifleri yarıda kesilince küfrediyolar, insanlar sıçmayı dört gözle bekliyor, evet evet insanlar sıçmayı seviyor. =)

sıçmak güzeldir!

1 yorum:

  1. sıçıyorum yer yer.
    efecan
    biliyomusun
    bayır aşşağı sıçasım var.
    naapmak lazım?

    YanıtlaSil